ADLİ BİLİMLER KONGRESİNE KSBÜ KATKISI

KSBÜ Adli Bilimler Bölümü öğretim üyeleri, yüksek lisans öğrencileriyle birlikte Polis Akademisi tarafından Ankara'da düzenlenen 2. Uluslararası Adli Bilimler Kongresi’ne katıldı.

KSBÜ Adli Bilimler Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi çalışmalarıyla kongreye katkı sağladılar.

Bölüm öğrencilerimiz ise kongre boyunca alanında uzman birçok bilim insanı ile tanışma ve çalışmalarını dinleme fırsatı buldu.

ADLİ BİLİMLER KONGRESİNE KSBÜ KATKISI