BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin, “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleşti.

Törene KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Emel Koçak, Genel Sekreter Kutlu Önal, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Emre Aydın, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Emel Koçak, KSBÜ ailesi olarak öğrencileri ve ailelerini selamlayarak öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Koçak, hekimliğin sembolü hakkında bilgilendirme yaparak hekimliğin sorumluluklarından bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin ise yaptığı konuşmada, hekimliğin kutsal ve saygın bir meslek olduğunu belirterek, ilk 20 bine yerleşerek Tıp Fakültesini kazanan öğrencileri tebrik etti. Rektör Tekin ayrıca KSBÜ hakkında kısa bilgilendirme yaparak, "Türkiye'nin sağlık temalı devlet üniversitesi olarak en iyi şekilde eğitim vereceğiz. İnşallah tüm öğrencilerimizi mezunu ederek sağlık ailesine katacağız." dedi.

Tıp Fakültesine birincilikle yerleşen Ali Efe Aydın ise KSBÜ'de olmanın ayrıcalığından bahsetti.

Öğrencilere beyaz önlükleri akademisyenler tarafından giydirildi. Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ