KSBÜ ENGELSİZ YAŞAM FUARI‘NDA YERİNİ ALDI

13. EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’nde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtıldı.

KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Ergoterapi Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Emrah Afşar ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yavuz Tatlı, 13. EYAF EXPO Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’nde, KSBÜ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgilendirme yaptılar.

Farklı kurum ve kuruluşlarla bir dizi temasta bulunan öğretim elemanlarımıza gönüllü Ergoterapi Bölümü öğrencileri de eşlik etti.

3 Aralık Dünya Ergoterapi Günü vesilesiyle Ergoterapi Derneği ile iş birliği içerisinde, stanta gelen engelli birey ve aileleri başta olmak üzere tüm ziyaretçilere sanal gerçeklik uygulamaları, oyunlar aracılığıyla anlatıldı.

KSBÜ ENGELSİZ YAŞAM FUARI‘NDA YERİNİ ALDI