OKUL MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı (AD) Başkanı Doç. Dr. Nihal Yurteri, Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen, çocuk istismarı ve bildirim süreçlerine ilişkin düzenlenen toplantıda sunum gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından okul müdürlerine ve okul rehberlik psikolojik danışman öğretmenlerine yönelik düzenlenen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile okul müdürleri, okul rehberlik psikolojik danışman öğretmenleri, İl Jandarma Komutanlığı personelleri ve davetliler katıldı.

OKUL MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ