REKTÖR TEKİN‘DEN YENİ ROTALAR‘DA SÖYLEŞİ

Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri Kulübü tarafından Yahya Efendi Konağında düzenlenen "Konak Sohbetleri" programının ilk konuğu Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin oldu.

Rektör Tekin, "Sağlık Ailesi: Türkiye'de Sağlık Çalışanları" konulu söyleşide sağlık çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yaparak kendi tecrübelerini de paylaştı.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter ve aynı zamanda kulüp yöneticisi Kutlu Önal, kulüp üyeleri, öğrenciler ve diğer konuklar katıldı.

REKTÖR TEKİN‘DEN YENİ ROTALAR‘DA SÖYLEŞİ