BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret etti.

Makam ziyareti sonrası kampüs gezisi düzenlendi. Ardından Diş Hekimliği Fakültesi ve Tıp Fakültesinde birtakım incelemelerde bulunularak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Rektör Tekin programın sonunda BŞEÜ özel konuk anı defterini imzalayarak nazik misafirperverliklerinden dolayı Rektör Beydemir ve ekibine teşekkür etti.

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET