‘GENÇ MUHAFIZLAR’ HAFIZLIK YARIŞMASI TÜRKİYE FİNALİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arası ‘Genç Muhafızlar’ Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Programı’na katıldı.

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen programda; Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin, Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Kütahya Valisi Ali Çelik, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler yer aldı.

Final programında kazanan öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edilerek, öğrenciler tebrik edildi.

‘GENÇ MUHAFIZLAR’ HAFIZLIK YARIŞMASI TÜRKİYE FİNALİ GERÇEKLEŞTİ