Enerji Bir-Sen Üyeleri Üniversitemizi Ziyaret Ettiler

Memur-Sen Konfederasyonu Enerji Bir-Sen üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler.

Enerji Bir- Sen Dumlupınar Şubesi Başkanı Serkan Can, sendika üyeleri ile birlikte KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu'yu makamında ziyaret etti. Şube Başkanı sendika faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sendika üyelerine Üniversitemiz ile ilgili gelişmeler aktarılarak,  STK'lar ile işbirliği olanakları görüşüldü. Görüşmenin sonunda sendika üyeleri Rektörümüze hediye takdiminde bulundular.

Enerji Bir-Sen Üyeleri Üniversitemizi Ziyaret Ettiler