GİRİŞİMSEL OLMAYAN ETİK KURUL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Girişimsel Olmayan Etik Kurul Başkanlığını sürdüren Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, başkanlık görevini Prof. Dr. Taner Şen'e devretti. Başkan Yardımcılığına Doç. Dr. Cihan Caner Aksoy, Raportörlüğe ise Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Tekşen seçildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders'e teşekkür etti.

GİRİŞİMSEL OLMAYAN ETİK KURUL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ