MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Türk Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğu tarafından toplumu bilinçlendirme bağlamında meme kanseri hakkında bilgilendirme yapıldı.

KSBÜ Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığının bünyesinde çalışmalarını gerçekleştiren topluluk üyeleri, vatandaşlarla bir araya gelerek sorularını yanıtladılar.

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Meme kanseri, kadınlar arasında yaygın bir hastalıktır ve ekim ayı, bu hastalık hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak kutlanır. Pembe kurdele, bu hastalıkla mücadelede bir semboldür ve erken tanının önemini vurgulamak için çeşitli etkinlikler düzenlenir. Düzenli meme kontrolleri ve taramalara katılmak, erken teşhis açısından kritik öneme sahiptir. Sağlık için kendinize zaman ayırmak, en değerli yatırımdır. Erken teşhis hayat kurtarır, tarama bir saatinizi kanser ise hayatınızı alır.

MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR