TİAFT‘A KSBÜ ADLİ BİLİMLER KATKISI

Diyarbakır'da 5. Bölgesel Uluslararası Adli Toksikologlar Derneği (TIAFT) toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Adli Bilimler Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener, Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi ve Arş. Gör. Eda Nur Ay da katılım sağladı.

Toplantıda, narkotik suçlarla mücadele, işyeri madde testleri, adli toksikolojide yenilikçi yaklaşımlar ve adli bilimlerin güncel popüler konuları gibi kritik başlıklar masaya yatırıldı. Ayrıca, Türkiye ve dünyada uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili proaktif gelişim süreçleri kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

TİAFT‘A KSBÜ ADLİ BİLİMLER KATKISI