YENİ AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek yükseköğretim alanındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise akademisyenlere hitaben başladığı konuşmasında, “Bizler dünyanın ilk eğitim öğretim merkezlerinin neşet ettiği medeniyetler beşiği olan Anadolu coğrafyasının bin yıllık sakinleriyiz. Ecdadımız kurduğu eğitim öğretim müesseseleriyle yetiştirdiği ilim erbabıyla tarihin her dönemine ışık tutmuş, akla, bilime ve teknolojiye yön vermiştir.” diyerek yükseköğretim kurumlarının önemine dikkat çekti.

Törende Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ile akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz de hazır bulundu. Rektör Tekin, yeni eğitim-öğretim yılının tüm akademik camiaya hayırlı olmasını diledi.

YENİ AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ