DÖNEM I ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesinde, “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem I Oryantasyon ve Uyum Haftası Programı” başladı.

Program, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Emel Koçak’ın “Fakültemize Hoş Geldiniz” ve “Fakültemizin Tanıtımı” konulu açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Kütahya Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Emre Aydın'ın, “Hastanemizin Tanıtımı” hakkında sunumu ve Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem Kopuz’un bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştığı konuşması gerçekleşti.

Oryantasyon ve Uyum Haftası Programı, 13 Eylül tarihine kadar devam edecek.

DÖNEM I ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI

Oryantasyon ve Uyum Haftası Programı, 13 Eylül tarihine kadar devam edecek.