SAĞLIK BAKANI‘NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Tekin, Sağlık Bakanlığı görevine atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na tebriklerini ileterek, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin daha kaliteli ve nitelikli hale getirilebilmesi için bundan sonra yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

SAĞLIK BAKANI‘NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ