TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ‘UN TEŞRİFLERİ İLE ZAFER PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'un teşrifleriyle gerçekleşen Zafer Programı'na katılım sağladı.

Kütahya Valisi Musa Işın ve protokol üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen program kapsamında; Sivil Toplum Buluşması, Valilik Ziyareti, Zafer Abidesi'ne çelenk sunulması ve Dumlupınar Şehitliği ziyareti gerçekleştirildi.

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ‘UN TEŞRİFLERİ İLE ZAFER PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ