ZAFER İL İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) İl İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılım sağladı.

Kütahya Valisi Musa Işın Başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Tekin, “Hepimiz Kütahya için çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalar ile Kütahya’nın çok daha iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum. En kısa zamanda çok güzel günler göreceğiz inşallah. Üniversite olarak Kütahya’ya değer katmak için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Zaten İl Sağlık Müdürlüğümüz ile koordineli çalışıyoruz. Kütahya’da özellikle sağlık alanındaki yapılması gereken her şeyi beraberce yapmaya çalışıyoruz. Onun dışında da her ne konu olursa olsun şahsımıza ve kurumumuza düşen her ne varsa her zaman için Kütahya’nın emrindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın Valimize bu çalışma ortamını bize sağladığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum.” dedi.

ZAFER İL İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ