‘LARİNGOLOJİ GÜNLÜĞÜ’ KAPSAMINDA İLK SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Kulak Burun Boğaz (KBB) Anabilim Dalı (AD) tarafından yürütülen ‘Laringoloji Günlüğü’ kapsamında  ilk seminer gerçekleştirildi.

‘Subglottik Darlıklara Yaklaşım’ konusunda Doç. Dr. Mehmet Burak Aşık tarafından Kütahya Şehir Hastanesi Başhekimlik salonunda gerçekleştirilen seminere; Anestezi ve Reanimasyon AD, Göğüs Hastalıkları AD ile Dil Konuşma Terapisi Bölümü akademisyenleri katılım sağladı.

‘LARİNGOLOJİ GÜNLÜĞÜ’ KAPSAMINDA İLK SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ