15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi fuaye alanında, “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” açılışı gerçekleşti.

Sergi açılışına KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Emel Koçak ile akademisyenler ve idari personeller katıldı.

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nde, o gece yaşanan olaylara ilişkin fotoğraflar sergilendi.

Sergi açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Tekin, "15 Temmuz ülkemizin ikinci kurtuluş savaşıdır. Milletimiz ülkesini çok seven bir millet. 15 Temmuz'u hiçbir zaman unutmamak, unutturmamak gerekir. Yaşananların ilk günkü gibi sıcak kalması gerekiyor. O gün bir tuzak kuruldu. Allah bu tuzağı milletimizin eliyle bozdurdu. İnşallah birliğimiz, iriliğimiz, diriliğimiz daim olsun. Allah hainlere böyle bir şeyi düşünme fırsatı bile vermesin. Bu vesile ile serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ