15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULDU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Valilik önünde gerçekleşen Demokrasi Nöbeti Etkinliğine katıldı.

Etkinliğe, Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere Kütahya protokolü ve vatandaşlar katılım sağladı.

Ulu Camii'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü ile başlayan etkinlikler; 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi, mehter takımı gösterisi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, protokol konuşmaları, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında hitabı, çifte yatsı ezanı okunması, Vali Musa Işın'ın sporculardan sancağımızı teslim alması, ilahi korosu, şiir dinletisi, kahramanlık türküleri, sinevizyon gösterileri, tüm Türkiye’de saat 00.13’te eş zamanlı olarak selaların okunması, dua edilmesi ve 15 Temmuz’a ilişkin videolarla devam etti.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİ TUTULDU