TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI‘NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, birlikte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal ve Tavşanlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Özgün Belen yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin Tavşanlı Belediye Başkanı seçilen Derin'i tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI‘NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ