SİMAV BELEDİYESİ VE SİMAV TSO‘YA ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin; Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu'nu (TSO) ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal ve Simav Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Özge Sakarya Çınkı da yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin Simav Belediye Başkanlığına seçilen Kübra Tekel Aktulun'u makamında ziyaret ederek tebrik edip, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretler kapsamında birlikte yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulunularak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Tekin, misafirperverlikleri için Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun’a ve TSO Başkanı Şeref Kazcıoğlu'na teşekkür etti.

SİMAV BELEDİYESİ VE SİMAV TSO‘YA ZİYARET