TKRCD ASİSTAN DERSİ: “OBSTRÜKTİF DEFAKASYON SENDROMU VE REKTAL PROLAPSUS“ KONULU EĞİTİM DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Hekim Sinan Konferans Salonunda TKRCD Asistan Dersi: "Obstrüktif Defakasyon Sendromu ve Rektal Prolapsus" konulu eğitim düzenlendi.

TKRCD (Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği) tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen eğitimde KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren ile akademisyenler yer aldı.

Prof. Dr. Sezgin Zeren'in moderatörlüğünü yaptığı eğitimde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necdet Fatih Yaşar konuşmacı olarak yer aldı.

Program açılışını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeren katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, KSBÜ olarak eğitime ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Tekin ise verimli bir eğitim gerçekleştirildiğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.