EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ADLİ BİLİMLER ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Adli Bilimler Bölümünün 2023-2024 akademik yılı kapanış etkinliğine Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı katıldı.

Adli Bilimler alanındaki profesyonellerin gelişimine pek çok uygulamalı eğitim ve seminer ile katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten Sıralı, genç adli bilimcilere 'İstihbarat ve Narko Terörizm' alanında önemli bilgiler aktardı.

Adli Bilimler Bölümü akademisyenleri, katılım sağlayan öğrencilere ve desteklerinden ötürü Kütahya İl Emniyet Müdürü Sıralı'ya teşekkür etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN ADLİ BİLİMLER ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET