KSBÜ TÜRK FARMAKOLOJİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı (AD), Türkiye’nin dört bir yanından bilim insanlarının katılımıyla düzenlenen Türk Farmakoloji Derneği 24. Eğitim Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı.

Sempozyumda, “Nöroinflamasyon Araştırmaları” başlığı altında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. M. Yıldırım Sara, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji AD'den Prof. Dr. Yasemin Gürsoy Özdemir, KSBÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji AD'den Prof. Dr. Kevser Erol, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Doç. Dr. Banu Cahide Tel araştırmalarını sundular.

Bilimsel oturumların yanı sıra sempozyumun sosyal programında katılımcılar, Kütahya’nın önemli tarihi ve kültürel miraslarından biri olan Aizanoi Antik Kenti’ni gezme fırsatı buldular.

KSBÜ TÜRK FARMAKOLOJİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI