SİMAV SHMYO‘DA AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) akademisyen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal ile Simav SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Özge Sakarya Çınkı yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin KSBÜ'nün gelişimi ve sağlık alanındaki yaptığı çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak, akademisyen ve öğrencilerin dilek ve isteklerini dinledi.

SİMAV SHMYO‘DA AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELİNDİ