GEDİZ SHMYO‘DA AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) akademisyen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Görüşmede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Genel Sekreter Kutlu Önal ile Gediz SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Yusuf Güner yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin KSBÜ'nün gelişimi ve sağlık alanındaki yaptığı çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak, akademisyen ve öğrencilerin dilek ve isteklerini dinledi.

Rektör Tekin görüşmelerin ardından Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi gezdi.

GEDİZ SHMYO‘DA AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELİNDİ