“AİLE İÇİ İLETİŞİM” SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri” kapsamında, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü söyleşi gerçekleştirdi.

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde gerçekleşen söyleşide Prof. Dr. Güçlü, aile içi doğru iletişim hakkında bilgilendirme yaptı. Söyleşi sonunda Güçlü’ye, İl Müdürü Ülkü Uslu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

“AİLE İÇİ İLETİŞİM” SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ