SEM TARAFINDAN EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) tarafından iki farklı eğitim programı düzenlendi.

İlk eğitim programında, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sosyal Hizmet ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine, SEM Müdürü Prof. Dr. Sultan Güçlü tarafından beden dili eğitimi verildi. İkinci eğitimde ise Tıp Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Yeşim Tunç tarafından akademik personele, “İleri Düzey SPSS Uygulamalı Biyoistatistik” kursu verildi. Eğitimlerin ardından, E-Devlet’ten sorgulanabilen katılım belgeleri verildi.

SEM TARAFINDAN EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ