ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen sünnet şölenine katıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen şölen kapsamında; 14 çocuğun sünnet merasimi ve askerlik çağına gelmiş 5 engelli gencin asker kınası yakıldı.

Rektör Prof. Dr. Tekin düzenlenen programın toplumsal farkındalık açısından önemli olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

ENGELLİLER HAFTASI KAPSAMINDA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENDİ