ERGOTERAPİ BÖLÜMÜNDEN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Ergoterapi Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yavuz Tatlı ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Afşar ile 3. Sınıf öğrencilerimiz, Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölümü ve Mesleki Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, Mesleki Rehabilitasyon Merkezinin işleyişi ve ekipmanları ile ilgili bilgi alarak sorularını yönelttiler. Öğretim üyelerimiz tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki ilk Mesleki Rehabilitasyon Merkezi unvanını taşıyan kuruma bizleri kabul ettikleri için Hacettepe Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Başkanı Sayın Prof. Dr. Mine Uyanık, Merkez Sorumlusu Sayın Prof. Dr. Gamze Ekici Çağlar ve bölüm öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.” denildi.

ERGOTERAPİ BÖLÜMÜNDEN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET