258. ÜNİVERSİTELERARASI KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yükseköğretim Kurulunda (YÖK), 258. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinden (KSBÜ) Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin ve kurul üyesi Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi’de katıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar yaptığı açıklamada, “Yükseköğretim Kurulu olarak eğitimde, araştırmada ve her türlü hizmette mükemmeliyetin sağlanması başta gelen hedeflerimiz arasındadır. Bunun gerçekleştirilmesinde iki önemli dayanak noktası ‘kalite güvencesi’ ve ‘akreditasyon’dur. Bu anlayışla, üniversitelerimizi kalite süreçlerine uyum sağlamaları yönünde sürekli olarak teşvik ediyor ve destekliyoruz.” dedi.

258. ÜNİVERSİTELERARASI KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ