EBELER GÜNÜ‘NE ÖZEL YÜRÜYÜŞ YAPILDI

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü kapsamında, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Ebelik Bölümü ile Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri Kulübü tarafından yürüyüş organizasyonu gerçekleştirildi.

Gelinkaya'da gerçekleşen yürüyüşe, KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal, Ebelik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Eser, bölümün lisans ve lisansüstü öğrencileri ile Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri Kulübü üyeleri katıldı.

Yürüyüşte ebelerin sağlık sistemindeki önemi hatırlatarak tüm ebelere teşekkür mesajı iletildi.

Ayrıca yürüyüşe katkılarından dolayı KSBÜ Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı ile Yeşilay öğrenci topluluğuna desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

EBELER GÜNÜ‘NE ÖZEL YÜRÜYÜŞ YAPILDI