ZEYBEK GÜZELLEMELERİ KOLEKSİYONU DEFİLESİ DÜZENLENDİ

Kütahya Valiliği himayelerinde Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen “Afyon’un Keçesi, Uşak’ın Derisi, Kütahya’nın Zeybeğinde Buluşuyor!” temalı, “Zeybek Güzellemeleri Koleksiyonu Defilesi” gerçekleşti.

Hilton Garden Inn’de gerçekleşen organizasyona Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

ZEYBEK GÜZELLEMELERİ KOLEKSİYONU DEFİLESİ DÜZENLENDİ