OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü programı gerçekleşti.

KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinde (SBF) gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, SBF Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Kütahya Sakatlar Derneği  Başkanı Hatice Yakar, Kütahya Otizm Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Mehmet Kabadayı, STK temsilcileri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programda günün önemi, otizm ve tedavi yöntemleri ile ilgili konuşmalar ve sunumlar gerçekleştirildi.

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ