GERMİYAN KAMPÜSÜNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Kütahya MYO tarafından Germiyan Kampüsünde iftar programı gerçekleşti.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Ramazan Ayı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, iftar programında akademisyen, idari personel ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Programda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayramoğlu, Genel Sekreter Kutlu Önal, Kütahya MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Unutkan ile dekan yardımcıları yer aldı.

İftar davetine icabet ettikleri için gelen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Tekin, "Ramazan Ayı, 11 ayın sultanı ve en kıymetli aylardan birisi. Çok şükür ki bu aylara kavuştuk. Bu ay sonunda da inşallah Ramazan Bayramı'na sağlıkla girmeyi Rabbim nasip etsin. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Bahar döneminizin hayırla sonuçlanmasını temenni ediyorum. Mezun olacak öğrencilerimizi de şimdiden tebrik ediyorum. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

GERMİYAN KAMPÜSÜNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ