DÜNYA SOSYAL HİZMET PANELİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) öğretim üyelerinin de yer aldığı "Dünya Sosyal Hizmet Paneli", Kütahya Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Sosyal hizmetin öneminin ele alındığı panelin moderatörlüğünü KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü yaptı. Konuşmacılar olarak ise KSBÜ SBF Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karaağaç ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdür Yardımcısı İlknur Kızıltepe Karakaş yer aldı.

Etkinliğe sosyal hizmet bölümü öğretim elemanları ile öğrencileri ve sosyal çalışmacılar katıldı.

DÜNYA SOSYAL HİZMET PANELİ GERÇEKLEŞTİ