HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK KÜTAHYALILARLA BULUŞTU

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kütahya’da Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ve Kütahya protokolünün katıldığı programda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek; sivil toplum kuruluşları, oda temsilcileri, iş insanları ve kamu kurum temsilcileriyle bir araya geldi. Bakan Şimşek burada ekonomik gelişmelere dair mesajlar verdi.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK KÜTAHYALILARLA BULUŞTU