MACAR MİLLİ GÜNÜ PROGRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Macaristan’ın Ankara Büyükelçisi Victor Matis’in teşrifleri ile düzenlenen Macaristan Milli Günü 176. yıl etkinlikleri programına katılım sağladı.

Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Macaristan Kütahya Fahri Konsolosu İsmet Güral ile protokol üyelerinin katılım sağladığı program kapsamında, Kütahya kent merkezinde bulunan Kossuth Müzesindeki Lajos Kossuth Anıtına çelenkler sunuldu.

Program, protokol mensuplarının Kossuth Müzesi'ni gezmesi ile sona erdi.

MACAR MİLLİ GÜNÜ PROGRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Program, protokol mensuplarının Kossuth Müzesi'ni gezmesi ile sona erdi.