TASARIM TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Teknokent binasında yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantının ardından öğrencilerin de yer aldığı Teknokent iftar programına Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ve Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ile Teknokent yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Her iki rektör hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.

TASARIM TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Her iki rektör hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.