ÇEVRE SAĞLIĞI HİZMETLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

DSÖ, UNICEF ve Sağlık Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ve Türkiye'deki tüm illerden çevre sağlığı çalışanlarının katıldığı Birinci Basamak Sağlık Çalışanları için Afetlerde (Su, Sanitasyon ve Hijyen) Çevre Sağlığı Hizmetleri Eğitimi’nin dördüncüsü tamamlandı.

Eğitime, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. İnci Arıkan ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Tekin eğitici olarak katkı sundu.

ÇEVRE SAĞLIĞI HİZMETLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ