AKADEMİSYENİMİZDEN TJOD KONYA SEMPOZYUMU’NA KATKI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından (AD) Doç. Dr. İsmail Bıyık, Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) Konya Sempozyumu’na katıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde düzenlenen sempozyumda Doç. Dr. Bıyık tarafından ‘Kadınlarda Üriner İnkontinansın tanısı ve yönetimi’ başlıklı sunum gerçekleştirildi. Bıyık ayrıca canlı cerrahi etabında bir hastaya laparoskopik burch kolposüspansiyon (idrar kaçırma ameliyatı), tüpleri bağlama ve vajinoplasti ameliyatı yaparak; deneyimlerini meslektaşları ile paylaştı.

AKADEMİSYENİMİZDEN TJOD KONYA SEMPOZYUMU’NA KATKI