İSTİKLAL MARŞI’MIZIN KABULÜNÜN 103. YILDÖNÜMÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Programına katıldı.

Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere protokol üyelerinin yer aldığı program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak, konuşmalar, oratoryolar ve ödül töreni ile devam etti.

Rektör Prof. Dr. Tekin, “Milli benliğimizin, kültürümüzün, bağımsızlığımızın ve inancımızın simgesi İstiklal Marşı’mızın kabul ediliş günü kutlu olsun. ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’ diyen Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.