AFET TIBBI VE MEDİKAL KURTARMA KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Germiyan Kampüsü konferans salonunda, “Afet Tıbbı ve Medikal Kurtarma-Güneşin Doğmadığı Gün: 6 Şubat 2023” konferansı gerçekleşti.

KSBÜ Medikal Kurtarma Topluluğu tarafından Deprem Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin yaptı. Rektör Tekin, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek afet tıbbının önemine değindi.

AFAD İl Müdürü Nurettin Havutçu ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı konferansta, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personelleri konu hakkında bilgilerini paylaştı.

AFET TIBBI VE MEDİKAL KURTARMA KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ