TDV KÜTAHYA YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNA ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kütahya Yükseköğrenim Erkek Yurdunu ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeren, yurtta kalan öğrencilerimiz ile bir araya gelerek sohbet etti. Zeren, öğrencilere kişisel tecrübelerini aktararak hayatta izlemeleri gereken yollarla ilgili önerilerde bulundu.

Yurt Müdürü Abdülkadir Yıldırım, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeren’e teşekkür etti.

TDV KÜTAHYA YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNA ZİYARET