“OMBUDSMAN KÜTAHYALILARLA BULUŞUYOR” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Vatandaş ile idare arasında çıkan ihtilafların çözümünde Kamu Denetçiliği Kurumunun rolü kapsamında düzenlenen “Ombudsman Kütahyalılarla Buluşuyor” toplantısı gerçekleşti.

Başta Kütahya Valisi Musa Işın olmak üzere protokol üyelerinin katılım sağladığı etkinlikte Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki kamu denetçileri, konu hakkında bilgilendirme yaptılar.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik için emeği geçenlere teşekkür etti.

“OMBUDSMAN KÜTAHYALILARLA BULUŞUYOR” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ