ÖĞRENCİ İŞLERİ EĞİTİM-ÖĞRETİM, MEVZUAT VE BİRLİKTELİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) Öğrenci İşleri Eğitim-Öğretim, Mevzuat ve Birliktelik Toplantısı gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yaşar Güneş ile akademik ve idari personelin yer aldığı toplantıda gündem başlıkları kapsamında eğitim konuları değerlendirildi. Ayrıca birim talepleri iletilerek kararlar alındı.

ÖĞRENCİ İŞLERİ EĞİTİM-ÖĞRETİM, MEVZUAT VE BİRLİKTELİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ