6 ŞUBAT DEPREMLERİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kütahya Valiliği koordinasyonunda İl Müftülüğü tarafından 6 Şubat Depremlerinin yıl dönümü münasebetiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza dua etmek için bir araya gelindi.

Kütahya Valisi Musa Işın başta olmak üzere il protokolünün katılımıyla Ulu Cami’de Sabah Namazını müteakiben gerçekleşen program kapsamında, Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı ve dua edildi.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin burada yaptığı açıklamada; “Depremlerde vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Allah, ülkemize bir daha bu tür felaketler yaşatmasın.” dedi.
Program, Kütahya Gençlik Merkezi tarafından yapılan çorba ikramıyla sona erdi.

6 ŞUBAT DEPREMLERİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Program, Kütahya Gençlik Merkezi tarafından yapılan çorba ikramıyla sona erdi.