GERMİYAN KAMPÜSÜNDE TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Merkezi Derslik 1.Etap temel atma töreni gerçekleşti.

Gerçekleşen törene Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Garnizon Komutan Vekili Hv.P.Alb.Orhan Öztürk, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, DPÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Ünkoç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve diğer protokol üyeleri katılım sağladı.

"KSBÜ İÇİN TARİHİ GÜN"

Rektör Prof. Dr Ahmet Tekin yaptığı konuşmada, KSBÜ için tarihi bir gün olduğunu ifade ederek temeli atılacak dersliğin fonksiyonları hakkında bilgilendirme yaptı. Tekin, "Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. KSBÜ olarak kampüsteki ilk binamız olacak. Çok nitelikli bir bina. 4 bin 700 metre zemin alana oturan, 11 bin metrekare kapalı alana sahip. 26 farklı derslikte aynı anda yaklaşık 3 bine yakın öğrencimiz ders görebilecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kütahya'mıza çok yakışacak. Hayırlı olsun." dedi.

KSBÜ'NÜN KÜTAHYA İÇİN DEĞERİNDEN BAHSEDİLDİ

Vali Işın gerçekleştirdiği konuşmada, Kütahya'nın bir sağlık üniversitesine sahip olduğundan dolayı avantajlarından bahsederek, KSBÜ'nün Kütahya açısından değerinden söz etti. Işın, "Bu güzel yerleşkemiz KSBÜ'ye hayırlı olsun. İnşallah burası en kısa sürede çok güzel bir yer haline gelecek." şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından dualar eşliğinde temel atma gerçekleştirildi.

Haberin videosu için tıklayınız.

GERMİYAN KAMPÜSÜNDE TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

"KSBÜ İÇİN TARİHİ GÜN"

KSBÜ'NÜN KÜTAHYA İÇİN DEĞERİNDEN BAHSEDİLDİ

Açılış konuşmalarının ardından dualar eşliğinde temel atma gerçekleştirildi.

Haberin videosu için tıklayınız.