TÜRK PATENT’İN TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI

Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından düzenlenen “TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimleri İstişare Toplantısı”na, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÜTTOMER) Sınai Mülkiyet Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Tuğçe Çitil de katıldı.

Türkiye’nin 81 ilinden üniversite teknoloji transfer ofisleri, sanayi odaları ve il müdürlüklerinden sınai mülkiyet danışmanlarının yer aldığı toplantıda, güncel gelişmelerle birlikte patent, marka, tasarım, faydalı model ve coğrafi işaretler konuşularak danışmanların başvuruları artırma noktasında yapabilecekleri konusu istişare edildi.

TÜRK PATENT’İN TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI