SAĞLIK İDARECİLERİ GÜNÜ PANELİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından "18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü" kapsamında panel düzenlendi.

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Nal'ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Doç. Dr. Ekrem Sevim “Küresel Sağlık Hizmetlerinde Yeni Bir Model: Sağlık Turizmi” ve Öğr. Gör. Erhan Dağ “Sağlık Turizmi ve Teşvikler” başlıklı çalışmalarını sundular.

Panele, SBF Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, akademik ve idari kadro ile öğrenciler katıldı.

SAĞLIK İDARECİLERİ GÜNÜ PANELİ DÜZENLENDİ